Op 3 september 1923 is de BPKV opgericht.

Het aantal leden is nu xxxx

Van 1988 tot 1995 stijgt het aantal dieren tot 1.600, tot het einde van diergaard en werd de open tentoonstelling voortgezet in de sporthal Het Wooldrik aan de Bornebroeksestraat in Borne,waar we tot op heden nog zitten met een prachtig dieren aantal en alles ongetopt. 

Jongdierendag 22 september 2017

Op vrijdagavond 22 september 2017 wordt de jongdierendag gehouden in samenwerking met HKSV Hengelo. Aanvang is 18.30 uur in Sportcentrum De Wiekslag, Deldensestraat 82 te Borne. Uitnodiging volgt nog.

Lees meer

nieuwjaarsreceptie 2017

Zondagmiddag 8 januari was de nieuwjaarsreceptie bij Floralia. Tijdens deze receptie zijn een paar leden gehuldigd voor hun 12,5 en 25 jaar lidmaatschap. We hebben daarna genoten van een heerlijk stamppotbuffet.

Lees meer

Broedmachine kampioen Petersime

De Tijd besteedt aandacht aan “verborgen kampioen” Petersime, het Oost-Vlaamse bedrijf dat broedmachines voor eieren exporteert naar alle uithoeken van de wereld. De geschiedenis van Petersime gaat terug tot de jaren dertig van de vorige eeuw. Vandaag heeft het...

Lees meer

Fokkers in 2016 geplaagd door dierziekten

Afgelopen jaar kwamen in de zomer de eerste berichten van plotseling sterfte bij konijnen. Tot die tijd was met name sprake van het RHD virus dat met name in Frankrijk tot sterfte bij konijnen leidde. Uit veterinair onderzoek dat de konijnen in Nederland slachtoffer...

Lees meer

Pin It on Pinterest